onsdag 14. juli 2010

Steingjelshedda!

I dag kom det enda en sommerdag! Da fant vi ut at det kunne være koselig å ta med seg middagen ut. Vi pakket ferdigstekte kyllingvinger, melon og kaffe i sekken og til fjells bar det!

Vi kjørte opp til kraftstasjonen og gikk opp til Steingjelshedda. Maja var også med, og det er like utrolig hver gang å se hvordan hun sliter seg opp bakkene. Litt hjelp fikk hun over de verste steinene. Det gikk ganske så greit, og det største problemet var alle fluene som surret rundt hodene på oss!






Det er faktisk Folgefonna en skimter i bakgrunnen på et par av bildene.




 Vi gikk ikke helt opp til toppen, men fant oss en høyde litt nedenfor speilet, der vi satt og inntok middagsmaten. Det smakte fortreffelig! Maja fikk også smake litt.
 
Det er en helt nydelig utsikt der oppe! Ikke vanskelig å finne motiver for ivrige fotografer!

Turen ned gikk fint men Maja i tet.
Nå har vi dusja og sett første omgang i Champion leage kvalik mot irske Linford.  Fremdeles 0-0, men vi satser på å hale i land denne!
Har forresten glemt å gi beskjed om at Olaf har en historie i denne og neste ukes Donald! Skrue mot Skrue heter den og er i to deler. Helt objektivt syns jeg det er en flott historie. Fikk del 2 i dag siden jeg abonnerer.

1 kommentar:

  1. 0-0 vart det, men pytt me vinn heime. Middagen va no berre juks frå Rema, ferdig grilla vinger av nokre stakkars kyklingar, dei smakte godt.

    SvarSlett