lørdag 3. juli 2010

Oh, what a day!!

 
I dag må jeg låne tittelen til en highlightsforestilling musikallinja ved Bømlo folkehøgskule hadde i fjor til overskrift. For en dag!! Så på værmeldinga i går at det skulle bli ganske bra vær i dag, lettskyet og god temperatur. Erland foreslo at vi kanskje skulle ta en tur Klovskarvatnet og Botnavatnet i dag. Så sendte vi melding til Mona og Sigmund om de ville være med, og det ville de. 

Vi starta hjemmefra litt før halv tolv, og kjørte til Tveitaelva i Fitjar. Så starta vi opp på en flott tur. Vi har gått der flere ganger før, men det var første gang Mona og Sigmund gikk der. Det er en tur på bortimot 10 km, og det er langt,  spesielt for Maja stakkar. 



Hun er 14 år i morgen, og med bein som ikke er lenger enn 10 cm, så blir det mange skritt! Men hun var fantastisk til å gå!

  Hvorfor skal vi reise til Hardangervidda, når vi har en sånn natur i nærheten?

 Vi så to hoggormer underveis. Det er ikke noe jeg setter særlig pris på. Erland tok dette bildet av den første vi møtte. En liten en, men slett ikke ufarlig! 


Laika var også med, og til og med hun ble så sliten at hun la seg rett ned i lyngen på siste rasten. 

 


Vi rastet både ved Klovskarvatnet og Botnavatnet, og nisten besto av knekkebrød, ost, smøreost og spekekjøtt. Noe frukt og sjokolade gikk også ned. 



Bilde fra siste rasten. Vi begynner å bli slitne...                

Vi kom ned i 6-tiden, og da kom tåka etter oss, så det ble atskillig kjøligere til kvelds. 

Vi har fått en del meldinger fra de som er på tur. Nå er de kommet til Kongeparken, hvor de koser seg både i parken og på campingen. De kjøpte to-dagerskort, så de får det nok gøy i morgen også!

Ellers klarte Roar Strand heldigvis å score et mål, slik at vi halte inn en seier mot Sandefjord. Vanskelig med disse lagene som skal ligge 11 mann i forsvar hele kampen.


Nå har vi kost oss med pizza og "Med lisens til å glede". Maja har inntatt kurven sin og blir nok rolig i kveld. 

2 kommentarer:

  1. krampa i beina no, gjekk me krykker før midre enn ein mnd. siden, så da e no bra famdrift. :=)

    SvarSlett
  2. kjempeform dagen etter kjenn det ikkje i beina.

    SvarSlett