søndag 18. juli 2010

Overnattingsbesøk

Da er helga nesten slutt. I natt har Henrik og Emilie overnattet. Det er alltid kjekt med barnebarna på besøk. De ligger her i natt også, og nå er Vilde også kommet. Torill og Håkon er i Bergen på Stevie Wonder konsert, og da må mormor passe de små.
Henrik og Emilie kom i firetiden i går, i et forferdelig regnvær! Det ble bare innelek da. De hjalp til med å lage pizza og pyntet sin selv med pølser, skinke og ost. Pizzaen ble kjempegod!  
Etterpå var det jordbær og jordbæris (restene av den hjemmelagete som ikke var helt vellykket).
De kom seg til sengs etterhvert, og sov som steiner hele natta. Jeg sov ikke like godt, så jeg var ganske så trøtt da de våkna. De så litt barne-TV med Kristoffer




og laga masse ting av plastelina som nå står til tørk i vinduskarmen.





Etter at Erland hadde stått opp, og vi hadde spist frokost pakket vi en liten sekk med kaffe, saft og frukt, så gikk vi til Tjødnalio skole der Henrik og Emilie skal starte i 1.klasse snart. Der er det mange flotte lekepapparater som ungene kan leke i. Maja var også med, og hun hoppet litt paradis i mens. Vi fant nydelige jordbær på veien.



Sola kom fram, og det ble vannpistolkrig på terrassen.
Tonje var også med, utstyrt med en sprayflaske med vann. Det ble ganske varmt, så vi spiste herlig hjorteviltgryte ute på terrassen. så kom Torill og Håkon med Vilde, før de kjørte til Bergen. Vi fikk låne iskremmaskina i mens, så vi laga skikkelig jordbærjoughurtis. Den ble nydelig! Nå har akkurat alle tre sovna, så det ble stille her. Håper natta går greit!

Har sett fotballkamp på TV, men vi klarte bare uavgjort hjemme mot Odd. De burde ha vunnet denne!

4 kommentarer:

  1. Høres ut som du nyter sommerdagene! =) Og høres ut som du har nydelige barnebarn!! Klemklem fra Birgitte

    SvarSlett
  2. Takk. Ja, det er sant. Å være mormor er det største som fins! Klem tilbake!

    SvarSlett
  3. Hei Elise! Så flott blogg du har, jeg så det på facebook og da måtte jeg inn å snoke litt :) Mange fine bilder og innlegg.

    Det er helt utrolig at Maya holder koken enda, knallbra. Det ser ikke ut som du har det noe verre heller med storfamilien. Graturlere med Torill, litjpia har gifta seg :)

    Ha en flott dag! klem Heidi

    SvarSlett
  4. Hei Heidi! Det var kjekt! Gleder meg til å følge dere også!

    SvarSlett