tirsdag 24. august 2010

Del 2 av ferien...

Fra Klæbu gikk veien til Lerkendal og Trondheim! Vi parkerte ved stadion, (så fikk vi vist fram den også) tok bussen ned til Nidarosdomen, spaserte ned Munkegata til torget og videre bort til Nordre. Så tok vi bussen tilbake til Lerkendal, og der gikk Erland berserk på RBK-shopen, og kom ut med varer for over 1100,- kr!
Lerkendal
Foran brakka

Nidarosdomen
Vi prøver oss som kongelige




















Høylandet

Etterpå kjørte vi til Steinkjer, der vi handlet litt, og videre til Høylandet. Her parkerte vi ved elvebredden der kveldsteltet pleier å stå når det er Norsk Revyfestival. Alltid rart å komme tilbake til Høylandet. Jeg bodde og jobba der i 6 år før jeg flytta hit. Sissel og Sverre kom en tur ned og satt sammen med oss om kvelden. Det ble litt kaldt, men koselig var det!



Sprekinger
Dagen etter startet freskusen opp med et morgenbad i Søråa. Så var det besøk på Norsk Revyfaglig Senter hos Sissel (som har overtatt mitt gamle kontor), en tur for å vise fra "Wall of fame" og en liten tur innom samvirkelaget.

The wall

Spor


Så gikk turen videre nordover. Vi fant ut at vi ville stoppe på Namskogan Familiepark, og det var det flere som hadde funnet ut! Det var fullt av folk, men det var jo et nydelig vær, og vi hadde et par kjekke timer i parken.




Mat var en viktig del av ferien!



Neste stopp var Mosjøen, der vi tok inn på campingen. Lå der i to netter, og Laila (Erlands datter) og guttene var på besøk begge kveldene.


Tonje fant en liten stol





Torsdag vandret vi rundt i byen, Tonje klippet håret sitt, vi kjøpte vafler på Lydias brygge, og besøkte Laila på blomsterbutikken. Fredag kjørte vi innom og så hvor Laila bor, før vi kjørte videre til Nesna, men det kommer i neste bolk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar