mandag 28. juni 2010

Rullestad


I helga skulle de nye bobilkoppene innvies! Turen gikk til Rullestad, for å sjekke ut den campingplassen som er bygd på tunnellmasse. Det ble et meget godt bekjentskap. Camingplassen var flott, både anlegg og service.  



Lørdagsmorgen spiste vi egg og bacon før vi la ut på tur. Gikk langs den gamle E134 opp Rullestadjuvet, før vi tok postvegen langs elva. Ned igjen gikk vi omvendt; langs vegen først, og så den gamle postvegen nederst. En flott tur!


Vi prøvde fisken om kvelden, men den lille Erland fikk, ble til Maja, og hun ville ikke ha den! Det ble pølser på oss. 


 Søndag var det strålende sol, og frokosten ble fortært ute. 





Så gikk turen langs postvegen et stykke, før vi svingte av. 




Opp en bratt steinur bar det, og Maja var ikke i det hele tatt fornøyd med rutevalget! Hun måtte bæres enkelte stykker over de verste steinene. 


Vi sleit vel ganske tungt vi menneskene også... Men vel oppe på toppen var det verdt slitet! Vi fant oss en liten topp, der den eneste tilkomsten var å klatre som geita. Der oppe koste vi oss med utsikten...


 og pannekaker! MMMM...  


Veien ned igjen gikk mye bedre enn forventet. Maja sprang som en geitekilling nedover ura, og vi var nede på et blunk!


Vel nede ved bobilen grilla vi svinekjøtt og koste oss.

På gården like ved camingen var det ca 100 geiter, så der var det liv når alle geitene kom ned fra fjellet for å melkes!

Det var ei flott helg, og siden jeg ikke skulle på jobb på mandag, kunne vi slappe av søndagskvelden, og starte hjemturen først etter at vi hadde spist frokost ute på mandag.

Det hadde tordnet hjemme, og lynet hadde slått ned på Bømlo Folkehøgskule som var uten både telefon, brannanlegg og data store deler av dagen.

Var en tur innom og hilste på barnebarna og Torill og Håkon, før jeg henta Thinken som endelig har en CD-spiller som fungerer!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar